Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ха и аз съм в Люлин Еми тогава още утре следобед може би ще ти се обадя ако си свободен, понеже преди това трябва да отскочиме до селото...
    Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
    Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

• ОК, звънкай.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Човече познавам Боби и колата му от доста време Не те навивам но ако търсех класика това щеше да е Автомобила е много запазен много подържан и се движи всекидневно поне до преди 2 месеца Много ме кефи и ако нямах и аз класика щях да я карам вече

Comment

• Гледах я вчера, колата е добра наистина. Ние сме се разбрали с него и ако реша нещо окончателно ще се свържа с него пак.
          Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
          Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

• На Боби алфата е една от най-стегнатите 33ки които съм карал, а през мен минаха доста последните години.
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
              На Боби алфата е една от най-стегнатите 33ки които съм карал, а през мен минаха доста последните години.
              И затова ли я продава, че ти си минал през нея?
              Аз я знам още от времето, кога работеше за специалиста Лисан

М/у другото, имам една плочка за дебитомер

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                И затова ли я продава, че ти си минал през нея?
                Аз я знам още от времето, кога работеше за специалиста Лисан

М/у другото, имам една плочка за дебитомер
                Много знаеш, ма нищо не знаеш.

Още едно такова изказване, и отлиташ от раздела, защото пишеш глупости. Кога си виждал преди 10 години да карам 33-ка бяла, 3-та генерация 93-та година?

Защо я продавам, писал съм по-нагоре.

Цецо, на мен тия хапливи постове не ми минават. Ако нещо те тормози, не е мястото тук да сереш и мяташ лайна без да знаеш защо го правиш. Ако държиш да присъстваш в раздела, ще пишеш нормално, без заяждане, независимо дали става дума за твоя кола или на друг.

След като не познаваш колата, е редно да не се изказваш неподготвен. Ако нещо имаш да кажеш на мен, го пишеш на ЛС и така.
                Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 23:19.

Comment

• Помисли се за Господ,този сладур.

-----------
                  Пай сеее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Я па иам неколко ко искаш ти пратя

Comment

• Боби, направо режеш. Без обяснения.
                      Няма смисъл от приказки, както е и безмислено съществуването на такива хора по форумите.

Тези методи работят доста успешно в моя форум и всички редовни ползватели са доволни.
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Много знаеш, ма нищо не знаеш.

Още едно такова изказване, и отлиташ от раздела, защото пишеш глупости. Кога си виждал преди 10 години да карам 33-ка бяла, 3-та генерация 93-та година?

Защо я продавам, писал съм по-нагоре.

Цецо, на мен тия хапливи постове не ми минават. Ако нещо те тормози, не е мястото тук да сереш и мяташ лайна без да знаеш защо го правиш. Ако държиш да присъстваш в раздела, ще пишеш нормално, без заяждане, независимо дали става дума за твоя кола или на друг.

След като не познаваш колата, е редно да не се изказваш неподготвен. Ако нещо имаш да кажеш на мен, го пишеш на ЛС и така.
                        Боби, изобщо няма за какво да се заяждам с теб. Аз от теб лошо не съм видял. Виждал съм те с бялата 33, но явно не помня кога е било. Може да е било по времето на Екстрийм. Знам само, че беше манияк на тема 33 според мен.
                        И нищо лошо не съм казал за колата ти. Ти си гледаше колите така, както аз се грижех и грижа за моите. А това означава, че са добре поддържани.
                        Сори, че не си ме разбрал.
                        Колкото до плочката - навремето знам, че бяха кът. Намираха се все такива, дето бяха протъркани здраво. Забравих да я дам на Иво (мордохай) когато взе от мен всичко, което ми беше останало от 33-те ми.
                        А, сега си спомних, отказах да ти продам фаровете ми на времето. Както и да е.
                        Колкото до останалите злостни постове с/у мен - ще ги подмина с мълчание

Comment

Боби, изобщо няма за какво да се заяждам с теб. Аз от теб лошо не съм видял. Виждал съм те с бялата 33, но явно не помня кога е било. Може да е било по времето на Екстрийм. Знам само, че беше манияк на тема 33 според мен.
                          И нищо лошо не съм казал за колата ти. Ти си гледаше колите така, както аз се грижех и грижа за моите. А това означава, че са добре поддържани.
                          Сори, че не си ме разбрал.
                          Колкото до плочката - навремето знам, че бяха кът. Намираха се все такива, дето бяха протъркани здраво. Забравих да я дам на Иво (мордохай) когато взе от мен всичко, което ми беше останало от 33-те ми.
                          А, сега си спомних, отказах да ти продам фаровете ми на времето. Както и да е.
                          Колкото до останалите злостни постове с/у мен - ще ги подмина с мълчание

Тази бяла 33-ка, която си виждал в Екстрийм беше комбито ми. Няма я вече от доста време. Претопена е отдавна. За друга бяла 33--ка става въпрос.
                          Иначе плочка за дебитомер не ми трябва, защото моята е с Bosch Motronic MP3.1 който се управлява по МАП, не с дебитомер.

Comment

Тази бяла 33-ка, която си виждал в Екстрийм беше комбито ми. Няма я вече от доста време. Претопена е отдавна. За друга бяла 33--ка става въпрос.
                            Иначе плочка за дебитомер не ми трябва, защото моята е с Bosch Motronic MP3.1 който се управлява по МАП, не с дебитомер.
                            Не бе, за някой, който му трябва ми е думата щото има още хляб в нея

Comment

Не бе, за някой, който му трябва ми е думата щото има още хляб в нея
                              Не се сещам в момента. Не знам дали останаха живи 16V 33-ки тук в София.

Comment

Не се сещам в момента. Не знам дали останаха живи 16V 33-ки тук в София.
                                Моята все още е жива, но в окаяно състояние. И оня и иска 1200лв.

Comment

Working...
                                X